Tietoja minusta

lauantai 3. heinäkuuta 2010

Lomaolo


Odotan vieraita ja koetan olla hermoilematta. Silti tiuskin ja kiukuttelen. Keksin kummallisia vaatimuksia itselleni ja muille. Niinkuin saunan pesu. Ja ruohonleikkuu vaikkei nurmi edes ole pitkää. Takanani koneelle jonottaa pieni ihminen äänikirjalevy kädessä. Kuumassa kaikkia väsyttää.

5 kommenttia:

 1. Helle sen tekee..Kai,miun tapauksessa voi kyllä olla ihan myötäsyntyistäkin.Kiristelin poskihampaita pari tuntia,lue: sen jalkapallopelin ajan,kun lapset piti ruokkia,pestä jne ja mies istuu tv:n ääressä ku lobotomian läpikäyneenä.Yritin muistuttaa itselleni et ne kisat on kerran neljään vuoteen ja miehellä on vapaapäivä,nauttikoon,mutten oikein kyenny.Parempi päivä huomenna,jos yrittäis tinkiä niistä vaatimuksistaan,elämä vois olla aika paljon helpompaa.

  VastaaPoista
 2. Ihana harmonia näissä kuvissa. Kaunista, niin kaunista (vaikka ötökkä näyttääkin hieman kammoisalta pitkine jalkoineen, hui!).

  VastaaPoista
 3. Minä olen niin nuutunut tästä kuumasta kelistä, etten jaksa edes tiuskia. Makaan vain ja juon vettä, mutta ei saa valittaa näistä keleistä.
  Minullakin on aina ennen vieraita tuollaisia kohtauksia, että kaikki pitäisi olla tiptop, vaikka eihän ne vieraat taloa tule tapaamaan, vaan meitä. Koitetaan rentoutua ja nauttia näistä hetkistä :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on lomailu ollut vähän äksynpuoleista välillä. Koetan muistutella itseäni, että on puolet vielä jäljellä.
  Vaan eikös se ole niin, että talo elää tavallaan....?

  VastaaPoista
 5. Minä olen taas hyvä keksimään kaikkia tekosyitä, ettei tarvitse tehdä mitään. No, loppuviikosta tulee vieraita...silloin minäkin yleensä terästäydyn. Ja tänään imuoroin jo puoli talo. Mutta en muista, koska pesin viimeksi saunan.

  VastaaPoista