Tietoja minusta

lauantai 10. huhtikuuta 2010

Kevät


Mihin yhtäkkiä katosi viikko? Pistäydyin maalla lapsuusmaisemissa. Suunnittelin töissä tulevaa matkaa kellotaulun ympäri, tapasin äitejä ja isiä. Aurinko paistoi, innostuin urheilemaan, lapset kaivoivat puroja, lapioin lumikasoja, mies lämmitti pihasaunan. Kevät tuli.

6 kommenttia:

  1. Oi, olet auttanut kevättä, hienoa! :) Joskus on noita viikkoja, ettei päivien kulumista huomaa. Mulla oli eilen semmoinen päivä, että se vain johonkin hurahti, enkä edes tajunnut mikä päivä on. Onko teillä retki tulossa? Minne suuntaatte?

    VastaaPoista
  2. Tämä viikko on ollut aika hassu viikko. Tuntuu, että se on kestänyt hirmuisen kauan mutta silti samaan aikaan se on hurahtanut ohi kuin silmissä. Kevät on tullut tännekin, tai ainakin tulee ihan hirmuista vauhtia.

    VastaaPoista
  3. Meillekin tuli kevät! Ihan huomaamatta! Arki on pyörinyt täysillä ja sitten huomaakin, että se on tullut!
    Sulla on ihan samat touhut töissä. Nämä päivät soljuvat käsistä, ja kalenteri täyttyy huomaamatta. Kohta on loma ;)

    VastaaPoista
  4. Minäkin huomasin, että kaiken työn paiskinnan ohessa, tällä viikolla on oikeasti tullut kevät. Tie meidän ovelle on jo ihan sula ja voi käyttää tennareita. Pian jo näkee leskenlehtiä ja ensimmäisen sitruunaperhosen :)

    VastaaPoista
  5. Jotkut viikot ne vaan kummasti jonnekin katoaa ja sitten onkin jo kevät. Miten se aina sitten kuitenkin vähän yllättää olemalla aina niin ihana. Meidän pihasauna ei ole vielä lämmennyt, mutta toivottavasti ihan pian.

    VastaaPoista
  6. Kiirettä tosiaan pitää - edelleen :)

    Mimmi - leirikoulua vaan, käytännön järjestelyt vaan vievät ihan hirmuisesti aikaa ja energiaa.

    Annika - lomaa odottelen, ette arvaakaan kuinka!

    Solen - me oltiin viikonloppu pois kotoa ja sinä aikana kaikki lumi oli sulanut muutamaa pikku kasaa lukuun ottamatta. Jee!

    VastaaPoista