Tietoja minusta

perjantai 5. helmikuuta 2010

Nuhjua

Suuret suunnitelmat kaatuivat flunssaan. Ohimo jyskyttäen teen nyt sellaisia töitä, joita olen lykännyt ihan liian viimeiseen asti. Opettelen asiaa, jota sitten maanantaina asiantuntijana opetan muille. Esikoinen lähti luistelemaan, keskimmäinen miehen kanssa ruokakauppaan. Pienin tyhjentää keittiönlaatikoita lattialle, kirjahyllyä lattialle, lehtiroskista lattialle, pikkuautolaatikkoa lattialle, sohvatyynyjä lattialle. Minä säälin itseäni sohvan pohjalla ja odotan kauppareissusta palaavaa siivoamaan tuhot.

7 kommenttia:

 1. Voih, flunssassa on aina niin kurja. Toivottavasti paranet pian :) Kauniit
  sävyt kauniissa kuvissa.

  VastaaPoista
 2. Voi ei,ikävää:( Varsinkin kun suunnitelmat peruuntuvat,oli sitten syynä flunssa tai joku muu. Toivottavasti paranet pian!
  Ja kuvat ovat todella kauniit,tykkään paljon!

  VastaaPoista
 3. Sinusta tulee sitten todella nopealla aikataululla ammattilainen :) Toivottavasti paranet maanantaiksi. Kuvat ovat ihanan rauhoittavia. Istuin juuri koneelle aika väsyneenä 14 tunnin autoilun jälkeen (voit lueka blogista), joten tästä tuli hyvä mieli.

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkisen kauniit kuvat. Pikaista paranemista.

  Ja kiitos haasteesta, tartun siihen viikonlopun aikana!

  VastaaPoista
 5. Onneksi nuhju tuppaa vähitellen virkistymään! Tunnistan hyvin tuon sohvan pohja-säälin. Toivottavasti jo parempi olo!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti flunssa selättyi ja asiantuntijuus sujui tänään asiantuntevalla varmuudella!:)

  VastaaPoista
 7. Öh, tauti alkaa pikku hiljaa hellittää. Tällä kerralla olikin ihan ihmeellistä, kun tarjolla oli myös lapsenvahtiapua ja sain sairastaa oikeasti vaakatasossa. Ja tietysti ihan valmiina asiantuntijana olin tänään äänessä ;-) Aika paljon on kiinni tavasta, jolla asiansa esittää.

  VastaaPoista