Tietoja minusta

torstai 4. helmikuuta 2010

Neljännen neljännen neljäs

Olen ihan otettu siitä, että sain haasteen täältä. Piti siis avata kuvakansioista neljäs ja valita sieltä neljäs kuva. Minun neljäs kansioni on nimeltään 2009 ja sen neljäs kansio huhtikuu. Tällainen oli viime huhtikuun neljäs kuva. Mies toi kaupunkituliaisena roskiksesta löytyneen naamarin, joka oli yhtä aikaa pelottava ja hieno. Piilotin naamarin pianon taakse, mutta kolmevuotias löysi sen heti ja kertoi sadun, jonka onneksi kirjoitin muistiin:

"Hirviö asuu tunnelissa. Se on apinahirviö, joka on kiltti. Se tykkää yleensä kiivetä puuhun ja sieltä alas. Ylös alas ylös alas. Loppu. Oliko vähän hyvä?"

Haastan vuorostani Niinan, Mallan, Ilonan ja Lotan tekemään samoin, eli:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

7 kommenttia:

 1. Hauska kuva ja tarina! Arkistointijärjestelmäsi on selvästi järkevämpi kuin minun. Pitäisi varmaan itsekin harkita tuollaista. :)

  VastaaPoista
 2. Kuva on ihan mieletön! Ja vielä tuo satukin,voi jestas..:) Sattuipa kyllä hyvin kohdalle!
  Ja kiitos haasteestasi,olen saanut sen jo muualtakin mutta mitäs se haittaa! Taidanpa mennäkin kurkkimaan vähän kansioihin:)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa että roskiksesta voi löytää noin hienoja esineitä. Kiltit hirviöt on parhaita :)
  Kiitos haasteesta.

  VastaaPoista
 4. Niina - naamarikuvia oli tuossa kansiossa koko joukko, onneksi neljäskin kuva oli niitä :) Ja onneksi muistin kirjoittaneeni tarinan muistiin.

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän hieno kuva ja tarina! Meinasin revetä, kun luin sadun. Teidän lapsonen on pieni runoilijan alku :) Mahtavaa, että olet jaksanut kirjoittaa lapsen sanomisia muistiin. Minä olen ollut ikävä kyllä siinä kamalan laiska. Kiitos, että otit haasteen vastaan.

  VastaaPoista
 6. Tämä oli aivan ihana :) Onpa parasta, että kirjoitit vielä tarinan talteen. Tuo kuvakin on jotenkin ihan huikea, sellainen pelottava ja pehmeä yhtäaikaa.

  VastaaPoista
 7. Sinun blogisi on ihana ja elämän makuinen!
  Tämä kuvakin on tosi hieno. Sellainen "lapsille sopivan hurja".
  Tuossa Ruskovillan väliasussa on minun suunnittelema vaatemerkki,
  siitä sain tuplahyvän mielen tähän päivään!

  VastaaPoista