Tietoja minusta

perjantai 26. helmikuuta 2010

Lomalomaloma

Tänä vuonna en yhtään ehtinyt edes kaivata lomaa, kun se jo tuli. Suunnitelmia ei ole, mutta kuin että ei tehdä suunnitelmia. Ehkä käyn tanssitunneilla ja hiihdän, ehkä lähden matkalle, jos siltä jonain aamuna tuntuu. En sovi yhtään päivämäärää enkä kellonaikaa. Ehkä vähän luen tai ehkä vain kärrään lunta talon seinustoilta kauemmas. Sellaista on loma.

5 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa lomaa! Täällä on edessä vielä viikko aherrusta ja sitten saa lomailla viikon verran.

  Mainiot aikeet sinulla lomalle. Tuollaista se loma on parhaimmillaan, ihan ilman suunnitelmia. Menee ja tekee sen mukaan, miltä tuntuu.

  VastaaPoista
 2. Niin tosiaan, minullakin loma pääsi vähän yllättämään. Mutta olen kyllä iloinen että nyt alkoi LOMA! jippii! Täälläkään ei tehdä mitään suunnitelmia, nautitaan vain siitä että saa olla.

  VastaaPoista
 3. Ja täällä kohta loma loppuu, voi ei. Ei vaan, ihanaa lomaa sinulle. On mukavaa, kun ei ole selviä suunnitelmia ja voi antaa ajatusten viedä.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa sinulle! Parasta lomaa taitaakin olla, ettei tee mitään sekunnintarkkoja suunnitelmia, on vain. Ihanaa auringonpaistetta myös kuvissasi, toivottavasti sitä riittää lomallekin!

  VastaaPoista
 5. Tuommoinen loma on parasta! Nyt on sovittuna lomaviikolle kolme tapaamista ja vaikka ne ovat kivoja ystävien tapaamisia, tuntuu kuitenkin kellonajat ahdistavilta.
  Ja kammottavinta on se, ettei kukaan ehdi nykyään näkemään ilman lomaa.
  Minun lomani on oikeastaan vasta ensi viikolla, nyt lomailee vain lapsi.

  VastaaPoista