Tietoja minusta

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Kevään tuntu


Kun kevät on vasta aavistus, sen kohtaaminen tuntuu helpolta. Se on nyt olemassa valona, kimalluksena hangella, epämääräisenä levottomuutena, joka kevään edetessä kasvaa. Minun kevääseeni kuuluu usein myös jotain määrittelemätöntä painoa. Ehkä valon kohtaaminen tuntuu liian paljastavalta pimeän pesäkauden jälkeen. Onneksi kevät vasta hiipii, monena vuonna olen onneksi ehtinyt sen mukaan.

*Ja ups, unohtui laittaa tärkein - iso kiitos Niinalle ihanista kädenlämmittimistä, ovat heti kovassa käytössä!

8 kommenttia:

  1. Niin se on. Tänään silmiä särki kun hanki loisti hopeanvalkoisena auringon paisteessa.

    Jätin sinulle haasteen blogiini, käy kurkkaamassa kun kerkeät.

    VastaaPoista
  2. Näissä kuvissa on kevään tuntua,sellaista ihanaa kirkkautta ja valoa!
    Ja totta,minäkin kuulen kuinka se kevät tuolla jo vähän kuiskii..mutta se on kumma,että sitten kun se kevät tulee,menee hetki ennen kuin osaan nauttia siitä. Ehkä se on tuo paljastavuus-juttu sitten,en tiedä. Jotain painoa kuitenkin. Onneksi ohimenevää,mutta niin tyhmää.

    Paketti tuli näköjään perille:)

    VastaaPoista
  3. Tykkään kupistasi! Ja nuo kädenlämmittimet, oliko ne Niinalta?

    VastaaPoista
  4. Lotta: kiitos, tartun haasteeseen!

    Niina: Muistin vasta illalla, että kukaan ei ole hakenut postia ja miten ihana paketti siellä pimeän kuusen alla minua odotti! Tykkään kovasti.

    Merja: Kuppi on lemppari, pyörittelin sitä muutaman kerran kirpparilla enkä tiennyt, tykkäänkö vai en. Sitten kun se maksoi alessa 20 senttia, tein oston ja nyt en muuta käyttäisikään ;-) Ja juu, Niinalta on nuo ihanaiset.

    VastaaPoista
  5. Minulle kevään tulo on aina yhtä odotuksen tuskaa. Haluaisin, että se tulisi nopeammin ja aina kun tulee takatalvo masennun niin, että makaan ensimmäisen päivän viltin alla.
    Mutta olet oikeassa, kevääseen liittyy myös jotain hieman painostavaa. Minulla se liittyy tekemättömiin tehtäviin, kouluun ja kiristyviin aikatauluihin. Nyt jo huomaan, että monta asiaa olisi pitänyt olla tehtynä ja uutta pukkaa ja se on kumma juttu, että aina tässä samassa kohdassa kevättä, käy näin. Stressaan itseni aina kipeäksi tehtävistä, niin että unohdan iloita itse keväästä. Ehkä tänä keväänän otan itseäni niskasta kiinni ja teen kaikki asiat yhdellä rysäyksellä.

    Ihailen sinun kuppiasi,siitä on varmasti kiva juoda aamutee. Tai kahvi.

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia. Herkkiä ja niissä on juuri sellainen arka lupaus keväästä. Sellaista ujoa olemista, kun kaikki on edessä ja mieli on viaton. Olen nauttinut talvesta, mutta mieli on jo kevääseen kallellaan.

    VastaaPoista
  7. Tänään piti jo etsiä aurikolasit pitkästä aikaa. Vietin 5x15min ulkovalvojana, joten näemmä sain useamman päivän d-vitamiiniannoksen. Hiipivä kevät on hyvä. Ilmassa on ihan selviä merkkejä, mutta kuulostellaan vielä... :)

    VastaaPoista
  8. Näistä kuvista voi aistia kevään. Heleitä värejä, valoa. Kaunista.

    VastaaPoista