Tietoja minusta

maanantai 25. tammikuuta 2010

Maanantai
Maanantai on ollut harmaa. Olen ajatellut aamusta asti suklaata ja mutteripannulla keitettyä espressoa. Niiden sijaan aion kuitenkin mennä reippaan ystävän johdolla tanssitunnille. Olen ehkä kaupungin huonoin tanssija, mutta huomaan iän tuovan tässäkin armoa itseä kohtaan: vähän naurattaa, vähän sisuunnuttaa. Minähän vielä opin!

4 kommenttia:

 1. Hyvin sanottu tuo, että ikä tuo armoa. Minäkin uskallan nykyään paljon sellaista, mitä en ennen kehdannut tehdä. Ei niin enää välitä, mitä muut ajattelee. Mielettömön kauniita kuvia, kiitos.

  VastaaPoista
 2. Oi,nämä kuvat ovat ihan minun makuuni,ihania!
  En tiedä onko se ikä vai mikä,mutta minäkään en oikein jaksa enää välittää mitä muut ajattelevat. Toki joskus..mutta harvemmin,ja se tuntuu hyvältä:)
  En malta odottaa toukokuuhun,silloin minäkin pääsen hetkeksi tanssimaan! En varmaan osaa mitään enkä pysy muiden mukana,mutta ei se ole niin justiinsa:)

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastuin kuviin, ovat jotenkin niin seesteiset, äärettömän kauniit.

  Toivottavasti tanssitunnilla oli mukavaa ja antoisaa! Minunkin tekisi mieli aloittaa jokin uusi harrastus, mutta ei, aikataulut eivät anna periksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kivoista sanoista, olen viime aikoina kuvannut ikkunoita ja pintoja, asioita ikkunoiden läpi. Joku niissä kiehtoo.

  Tanssiminen on niin kivaa, erityisen hienoa on, että aikuisena saa tuntea oivalluksen ja oppimisen iloa!

  VastaaPoista