Tietoja minusta

lauantai 11. kesäkuuta 2011Verkkaisia päivä. Vietin kivat juhlat, joista ei ole yhtään kuvaa. Omassa pihassa tanssia, saunomista, hyvää ruokaa ja mukavia ihmisiä omenapuun alla. Pääsin nukkumaan vasta puoli viisi, mitä ei ole ihan hetkeen tapahtunut. Mieli tekee saaristolaisleipää, mutta uunin lämmittäminen ei houkuta. Illaksi on luvassa vielä naapurin kanssa pyöräilyä ja uintia vain aikuisseurassa. Tällaista on nyt, ajatus harhailee aiheesta toiseen.

4 kommenttia:

 1. Pionit meilläkin noin nupullaan, mutta ei ole tansseja omenapuiden alla...

  VastaaPoista
 2. Täällä on pionit jo melkein auki tämän talon pihassa. Kaikki on niin ihmeellisen aikaisessa. (Vai minä jäljessä, en tiedä.)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea pitää pihakutsut ja valvoa yötöntä yötä. Katsoisi kerrankin, miltä luonto näyttää puoli neljän aikaan aamulla - pysyisiköhän siihen asti hereillä...

  VastaaPoista
 4. Pallopäisiä pioneja on rappujen edusta täynnä - tykkäänkin niistä eniten näin nupullaan. Kaikki tosiaan on aikaisessa, täällä kuitenkin hyvässä. Yleensä tähän aikaan olen lomalla vielä erittäin asosiaalinen ja kärttyisä. Nyt vaan melko lempeästi annan päivien viedä.

  VastaaPoista