Tietoja minusta

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Miten nihkeää ja hankalaa voikaan joskus olla. Eilisilta kerrattiin miljoonannen kerran kännykkäetikettiä ja saldorajoja, tänään koululaisella ei ole MITÄÄN tekemistä eikä KETÄÄN kaveria. Viisivuotias itkee pöydän alla kamalaa kohtaloaan syntyä näin tyhmään perheeseen. Jokainen ruokailu on alkanut tänään sanalla "yök" ja päättynyt riitaan. Edes metsäretki ei tätä jännitystä purkanut. Miksi kukaan ei kertonut, että sisarukset voivat nahistella ihan taukoamatta? Samalla ajattelen happamasti niitä, jotka kadehtivat pitkää kesälomaani. Että tästä saatte kyllä tätä iloa jakaa ihan vapaasti.

Toivottavasti huominen on parempi. Ainakin maisemanvaihdos olisi luvassa.

5 kommenttia:

 1. Meillä on samanlaista ilmassa, toivoin jo, että viime viikon reissu olisi tasannut mielet ja saanut aikaan sellaisen rauhallisen lomaan laskeutumisen, vaan eipä käynyt niin. Tänään olen myös kuullut, miten tosi tylsää on, ei ole mitään tekemistä. Virtaa tuntuu olevan vain toistensa härnäilyyn.
  Ehkä kolmas viikko on jo helpompi, ehkä se lomaan tottuminen vie sen kaksi viikkoa...
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Pikkuista helpostusta ehkä on ilmassa - toivotaan että loma asettuu uomiinsa myös teillä muilla!

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän... samaa ollut täälläkin. Ja mun mieheni reissussa, että yksin täällä tuomarina. Mutta onneksi jotkut päivät on sentään helpompia.. välillä sisarrakkauttakin löytyy.

  VastaaPoista
 4. Nyt vasta näen tämän, kommentoin silti.

  Nii-i, kun olisi tiennyt mitä sisarusten tauoton nahistelu voi olla...mulla kun ei ollut kokemusta edes omasta lapsuudesta kun olin ainut lapsi!

  Tunnen itseni ihan luuseriksi kun suorastaan PELKÄÄN Suomen-lomaa enkä erityisemmin odota lomaa ylipäätään.

  VastaaPoista
 5. Piilomaja - mulla kyllä oli sisko, jonka kanssa tappelin takuulla ihan koko ajan, mutta jotenkin ajattelin silti ettei se kaikilla sellaista ole. Mulla oli ihan samanlaiset loma-ahdistukset ja edelleen vähän odotan sitä, että miehellä alkaa työt ja koko sakki ei ole yötä päivää nenät vastatusten... Olen ehdottomasti arki-ihminen.

  VastaaPoista