Tietoja minusta

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Setä


Millanen setä tollanen setä on? kysyi pienin kun kaupassa oli tummaihoinen mies. Ja uudelleen entistä kovempaa kun vielä mietin vastausta. Ja ennen kuin ehdin sanoa mitään, vastasikin jo itse: pörrönen setä.

5 kommenttia:

 1. Minä olin kuulema esittänyt pienenä hyvin samanlaisen kysymyksen ja vastannut siihen itse sitten, että setä ei kai käytä saippuaa.

  VastaaPoista
 2. :)Naurattaa! Mitenköhän setä olisi itse itsensä kuvaillut? Ei varmaankaan pörröiseksi :) vaikka sekin oli ihan hyvä vastaus.
  Vaikea varmasti noin sekunnissa keksiä hyvä ja järkevä eikä ketään loukkaamaton selitys lapselle.

  VastaaPoista
 3. Lapset on niin lahjomattoman aitoja ihmetyksineen.Veli kuulutti junassa joskus 80-luvulla,noin 3-vuotiaana lihavan miehen kävellessä ohi 'ohhoh,ompas iso herrasmies'.Miehellä oli tumma puku päällä,siitä se herrasmies.Samalla matkalla näimme myös kurttuisen vanhan rouvan joka kirvoitti veljen lausahtamaan 'kato,äiti,ihan oikee lapin noita'.Oltiin luettu iltaisin kirjaa jossa oli lapin noita,sopuleita ja lumiluolia,en vaan yhtään muista kirjan nimeä.

  VastaaPoista
 4. Naurattaa. Lasten suusta tulee niin hyviä juttuja. Harmittaa, ettei ole kirjoittanut kuin pienen osan muistiin, eihän niitä kohta enää muista.

  VastaaPoista
 5. Hihi, lapsien jutut on kyllä niin mahtavia! :D

  VastaaPoista