Tietoja minusta

maanantai 2. elokuuta 2010

Ilmassa


Aamulla sen haistoi, syksyisen henkäyksen. Ihan vielä en ole valmis. Muitakin merkkejä on ilmassa - kaikki ovat jotenkin merkillisen toimeliaita. Mies puhdistaa ikkunanpuitteita, minä rapsuttelen pihasaunan lattiasta vanhaa maalia. Esikoinen piirtää ja lukee pitkästä aikaa. Ehkä mukava viikonloppu ystävien luona lakeuksilla antoi kaikille uutta puhtia.

6 kommenttia:

 1. Ihan totta, kyllä sen syksyn jo tunsi. Kyllä minä vielä olen sitä mieltä, että kesää tämä vielä on, mutta ihan mukavalta se syksykin ajatuksena tuntuu.

  Alemman kuvan värit ovat aivan hurmaavan kauniit.

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa minäkin ihmettelin: elokuun alku toi taloon ihmeellisen tarmonpuuskan. Vetelehtiminen loppui kuin seinään. Ihanaa, kun tulee syksy! Ja kyllä sen tuulesta huomaa!

  VastaaPoista
 3. Minusta näissä kuvissa on vielä kesä, elokuu. Mutta käsitän mitä tarkoitat.
  Ajatella, että viime kesänä kesä vasta alkoi elokuussa ja sitä kesti viikon. Ja nyt on jo kesän lopun fiilikset.

  VastaaPoista
 4. Minäkin haistoin sen ja kai syksy on jo enemmän ajatuksissa kuin täällä, mutta yhtäkaikki hyvin läsnä. Minäkään en ole siihen vielä valmis.

  Minullakin on tarmonpuuska. Aloin järjestelemään meidän työhuonetta joka on kaivannut kasvojenkohotusta jo pitkän aikaa :)

  Ihanan värinen ovi.

  VastaaPoista
 5. Syksy tuoksuu jo. Ja minä odotan. Tänään ei tunnu lainkaan maanantailta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille mukavat ihmiset kommenteista, olen ollut tosi huono niihin reagoimaan viime aikoina - sydän mykkyrällä kyllä aina lukenut :) Lupaan ryhdistäytyä yhdessä elokuun kanssa!

  VastaaPoista