Tietoja minusta

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Pöpö

Heinäkuun tuulet heiluttavat koivun oksia ikkunan takana. Seinän takaa kuuluu pienen itkua, joka ei lakkaa. Vielä yölläkin kuuntelen sitä ja katselen omaani, joka nukkuu rauhassa. Kiitän mielessäni vieraita ihmisiä, jotka ovat meille ystävällisiä ja tuovat minullekin pillimehua, kun en ole muistanut syödä. Tiedän monia, jotka inhoavat sairaaloita. Minusta niiden yhtäaikaa unelias ja kiireinen tunnelma on jännittävä ja turvallinen. Katson televisiosta mitä sattuu tulemaan ja tiedän, että jossain vaiheessa tauti kukistuu. Tänä aamuna lapsi heräsi terveenä ja jotenkin entistä ehompana.

5 kommenttia:

 1. Paljon paranemisia pienelle ja äidille myös roppakaupalla jaksamisia sairaala-aikaan.
  Tutulta näyttää kuvissa. Me tosin pääsimme helpolla ja olimme vain yhden yön.

  Sinulla on kaunis blogi. Lisäsin suosikikseni (tosin jo jonkun aikaa sitten). Toivottavasti ei haittaa.

  VastaaPoista
 2. Voimia sairaala-aikaan.Poika sairasti rs-viruksen reilu parikuisena ja kolmen vuorokauden sairaalareissu lattialla nukkuen,huolissaan ja unettomana oli aika rankka.Sairaalamaailmasta pidän kuitenkin,mielummin vaan itse sairastaisi kun katsoisi pientä puhti poissa.Pois,pöpö,pois!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti hellittää, se on jotenkin niin surullista kun pienet sairastavat. Aivan tuli itku silmään näistä kuvista. Ja voimia sinullekin.

  Samaa mieltä muuten noista sairaaloista, paitsi että joskus niissä haisee epämiellyttävän steriilille. Vietin synnytyksen aikaan sairaalassa viikon, se olisi ollut suorastaan lepoloma jos en olisi koko ajan ollut kipeä. Tunnelma oli kuitenkin leppoisa ja huolehtiva, kodikas melkein.

  VastaaPoista
 4. Onneksi pöpö on jo pois menossa. Mikä virus pienellä oli kun noin hurja verkko päässä?
  Voimia ja jaksamista ja muista syödä ja juoda, pitää itsestä huolta, niin sitten jaksat huolehtia myös pienestä :)

  VastaaPoista
 5. Kerttu - mukava, että olet löytänyt tiesi tänne. Ja kiitos kauniista sanoista, ei yhtään haittaa olla kenenkään suosikkina :) Kurjaa, että teilläkin on sairastettu, toivottavasti nyt on jo parempi.

  Rimpsukaisa - ihan totta on, että jokaisen vaivan ottaisi heti itselleen pieneltä pois.

  Mimmi - onneksi on hyviä sairaalakokemuksia. Mulla on kyllä huonojakin, mutta enemmän tietysti liittyy ihmisiin kuin itse puitteisiin.

  Solen - me sairastettiin ensin kovaa kuumetta pahimmassa helteessa ja heti perään iski raju vatsatauti. Verkko näytti aika hurjalta, se oli kuitenkin vaan pitämässä otsassa olevaa tippakanyylia paikallaan. Lapsi katseli kyllä kuvaansa peilistä aika ihmeissään ;-)

  Mutta nyt on kaikki hyvin, tauti lähti ja arki palasi.

  VastaaPoista