Tietoja minusta

sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Verkkaiset päivät


Pienin on oppinut sanomaan kaksi sanaa peräkkäin ja ihastelee itsekin tätä taitoaan. Hän osaa myös ujostella, flirttailla ja olla dramaattinen - kaikkia näitä oikeilla hetkillä.

Isommat ovat nauttineet hankikannosta ja auringosta. Katselen keittiön ikkunasta värikkäiden kippojen rivistöä kasvimaalla ja metsästä tuotujen talventörröttäjien asetelmia kippojen vieressä. Kauppa on auki, minäkin ostin yhden koiranputken kymmenellä jääpalalla.

7 kommenttia:

 1. Ihana idea, tuo kauppa, nyt onkin talventörröttäjien sesonkinaika :)

  Mitkä sanat pikkuinen on oppinut? Jäin miettimään.

  VastaaPoista
 2. Oi, teillä on jo kauppa auki ;) Minäkin jätin pihalle muutaman talventörröttäjän, mutta lumi on painanut ne poloiset ihan lakoon.

  VastaaPoista
 3. Solen: mitä vain sanoja :) Kun ennen oli 'äiti' ja 'auto', niin nyt voi olla 'äitin auto'. Usein toistettuja on 'ito ekka-auto' ja 'ei tonne'. Kohta tulee lauseet, jännää.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on parin viikon sisällä tyttö alkanut laittamaan sanoja yhteen,kahta ja kolmeakin jo välillä. Tuntuu kyllä hienolta. Samalla vähän riipaiseekin..onko mun pieni vauvani muka jo noin iso? :)
  Kaikki nuo muutkin taidot on hallussa..ja niihin jokaiseen kuuluu mukaan mahtavaa kulmien kohottelua!

  VastaaPoista
 5. Ensimmäisen kuvan värimaailma on ihana,
  herkästi maanläheinen.

  VastaaPoista
 6. Se on ihanaa katsottavaa, kun toinen on itsekin yhtä innoissaan uusista taidoistaan kuin vanhemmat siinä vieressä.

  Latu-kuva saa haaveilemaan hiihtämisestä. Se olisi ihanaa tällaisena aurinkoisena kevättalven päivänä:)

  VastaaPoista
 7. Lasten seuraaminen, kehityksen ja oppimisen ilon näkeminen, on niitä elämän parhaita anteja. Hauskasti kerrot teidän tapahtumista, tuosta kauppajutusta tuli jotenkin hirveän nostalginen olo.

  VastaaPoista