Tietoja minusta

lauantai 6. maaliskuuta 2010

Pakomatkalla
Moottorisahajengin kokoontuessa taas naapuriin, oli pakko paeta paikalta. Lähdimme kotiseutumatkalle nauttimaan lastenkulttuurista, pitsasta, naapurikaupungin kirpputoreista ja maisemamatkailusta. Kotiin tultaessa yhtään kuusta ei ollut enää pystyssä. 

Kun myöhemmin menin hiihtämään, piti kiertää pidemmän reitin kautta, etten vain olisi törmännyt naapuriin. Olen ihan varma, että suusta ei olisi tullut yhtään painokelpoista lausetta. Ihme laji tuo puunkaataja, inhoan niitä vähintään yhtä paljon kuin ampiaisia ja paarmoja.

8 kommenttia:

 1. Voi miten kurjaa. Mikähän sitä naapuria oikein riivasi. Minäkin inhoa puunkaatajia, oikein pistää vihaksi tuollaiset. Mur, sano vain sille naapurille jos näät!

  VastaaPoista
 2. Pakonomainen puunkaataminen on syvältä ja kokemusteni mukaan melko miehinen piirre. Naapuruston parikin miestä ovat puhuneet sekä vanhan omenapuun että ihanan lehtikuusen kaatamisesta, olen yrittänyt vastustella ja puolustella kyseisiä puita, saapi nähdä kuinka pitkään onnistuu.

  VastaaPoista
 3. Oi, ihan hirveätä! Minusta on hauska heilua moottorisahan kanssa polttopuiden kimpussa, ja haluaisin/pitäisi harventaa ryteikköistä hoitamatonta tonttiani, mutta että kaadetaan isoja, vanhoja, hyviä puita :(. Surullista. Ja varmasti ottaa aivoon!

  VastaaPoista
 4. Voi tyhmä naapuri. En ymmärrä minäkään miksi niitä puita pitää kaataa,varsinkaan jos niistä ei ole mitään haittaa. Eri asia jos joku puu on vaikka liian lähellä taloa tai muuta. Mutta että jos ihan muuten vaan,se on ihan hölmöä. Meidän pihassa on varmaan eniten puita tämän kadun varrella..jotkut pihat on niin riisuttuja ja tyhjiä,että olen oikein onnellien kun edellinen omistaja on antanut meidän pihan vähän rehottaa. Kaunista ja suojaisaa,mitä nyt hulluna lehtiä syksyllä mutta ei se haittaa.
  Voi tosin olla,että tulevaisuudessa joudutaan pari puuta kaatamaan,mutta ne ovat pahassa paikassa..silti tuntuu hölmöltä,olisi niin kiva antaa kaiken vaan kasvaa.
  Tuollainen pieni karkumatka sopisi nyt meillekin,vaikka ei puunkaatajaa naapurissa olekaan. Kuulostaa kivalta.

  VastaaPoista
 5. Allekirjoitan kyllä tunteesi täysin! Mukavalle pakomatkalle kuitenkin pääsitte, kotiseutumatkailu voi olla yllättävän hauskaa!

  VastaaPoista
 6. Kaikki sympatiat ovat teidän puolella, kurjaa :(
  Tuossa kohtaa ei paljon lohduta, että kyllä ne puut joskus kasvavat, kun eivät ne kasva. Toivottavasti pakomatka piristi edes vähän.

  VastaaPoista
 7. Ihme puunkaataja. Kyllä ymmärrän, jos puu on huonossa kunnossa ja on pelko vaikka kaatumisesta, mutta että noin monta kerralla... Huhhuh.

  Teidän päivä kuulostaa kaikesta huolimatta mukavalta, juuri tuollainen matkailu on ihanaa.

  VastaaPoista
 8. kivat kuvat! ylimmässä jotain tosi tenhoavaa.

  VastaaPoista