Tietoja minusta

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

KelitNäin eilen televisiossa ohjelman, jossa mies seisoi talonsa pihassa ja huusi. Ja huomasin, että siinä se on: haluan talon, jonka pihassa saa huutaa ilman, että naapurin tarvitsee paheksua tai kummastella. Tänään matkustin linja-autolla maalaismaisemassa ja näin monta täydellistä taloa. Ja mietin niitä monia syitä, miksi emme ole vielä muuttaneet. Ja että ovatko ne oikeasti syitä vai tekosellaisia.
Tätä miettien kylvin lasten kanssa viime tipassa pääsiäisruohot ja ihailin aurinkoa.

7 kommenttia:

 1. Joskus elämässä saa sellaisia ahaa-elämyksiä. Tajuaa, että juuri näinhän minun pitää tehdä. Olen tainnut kaikki suuret päätökset tehdä juuri niin, hetken mielijohteesta. Viimeksi hankimme tämän koiran hetken mielijohteesta, koska rakastuin sen kuvaan. Eikä parempaa päätöstä olisi voitu tehdä.

  VastaaPoista
 2. Tää nyt ei liity mitenkään aiheeseen mutta pienellä istuttajalla on makee paita :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen istuttaja. Minäkin haaveilen maaseudulle muutosta juuri siksi, että saisi koikkelehtia kesäisin pihalla ilman katseita. Sitten hankkia pari kanaa ja lampaankin. Oi se olisi elämää.

  VastaaPoista
 4. Hmm, taas uusi hyvä puoli löytyi tästä maalla asumisesta, saa huutaa! Vaikka meillä on kyllä naapureita ihan vieressä, tuttuja kumminkin että ymmärtävät varmaan kyllä.

  Ei muuta kuin taloa katselemaan. Monesti suurimmat ja parhaimmat elämänmuutokset osuvat kohdalle juuri tuollaisten sattumalta mieleen pälkähtäneiden asioiden myötä.

  VastaaPoista
 5. Meilläkin on naapurit suht lähellä, mutta silti meillä voi hypätä hankeen saunan jälkeen. Tokkopa ihmettelisivät huutoakaan... ;) Muistan, kun etsimme kuumeisesti uutta kotia, eikä sitä millään meinannut löytyä. Meilläpäin on ollut todella vähän taloja myytävänä. Ajeltiin ympäri kyliä ja nähtiin, kuinka upeat vanhat maalaistalot rapistuvat autioina paikoilleen, eikä mikään suku halua myydä niitä pois. Itku meinasi tulla (omasta ja talojen puolesta). Onneksi löytyi tämä, aika viime hetkillä. Suurin osa katsomistamme taloista oli pommi sisään -tapauksia.

  VastaaPoista
 6. Meillä on myös ihan mukavat naapurit - paria puunkaatajaa lukuun ottamatta ;-), mutta silti huomaan, että kaipaisin hiukan lisää tilaa olla ja hengittää. Pidämme siis silmät auki, mutta ihan niinkuin Annika sanoi, tosi vähän on myynnissä taloja, vaikka tyhjillään niitä seisoo iso joukko. Hö.

  VastaaPoista
 7. Tuotapa en ollut ajatellutkaan, mutta totta, kyllä täällä tulee karjuttua välillä lujaakin, voimasanoilla vahvistettuna. Koirille... Ja saavat ne haukkuakin tarhassa rauhassa pellolla juoksevalle ketulle tai mille milloinkin, ilman että naapurit paheksuvat. Tosin meillä täällä laaksossa kaikuu todella paljon, joten mekastus saattaa kuulua kauaskin...

  VastaaPoista