Tietoja minusta

tiistai 19. tammikuuta 2010

Ruuhkaa

Taas se yllätti, tämä arjen ruuhka. Olen ihan hirmuisen taitava uskottelemaan itselleni asioita. Vaikka, että mihinkään ei ole kiire vaikka oikeasti on. Voin esimerkiksi kaikessa rauhassa kahvitella töissä, vaikka tiedän että samaan aikaan minua odotetaan toisaalla. Näin iltaisin laukussa odottaa pino töitä, ja minä katselen ihan rauhassa kuinka teepussi lepäilee kupissa ja hiippailen kuuntelemaan, kuinka joukko pieniä tuhisee kuorossa. Joskus mieleen hiipuu ajatus, että eihän tämä näin voi jatkua, että nyt täytyy ryhdistäytyä. No, ehkä huomenna. Tai sitten ensi viikolla.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulta. Tehtävää olisi vaikka kuinka,mutta löydän itseni aina tekemästä jotain ihan muuta kuin mitä pitäisi. Juomasta teetä,kutomasta,lukemasta...mutta tuudittaudun samaan ajatukseen,että ehkä sitten huomenna tai ensi viikolla:)

  VastaaPoista
 2. Olen samanlainen haahuilija ja hidastelija, unohdun hetkeen kun pitäisi tehdä muuta. Ennen soimasin itseäni asiasta, mutta sitten aloin ajatella, ettei ole minun vikani, jos nopean tuoton yhteiskunta käy ylikierroksella. Että ehkä hitaus onkin se avain onneen. Voi tietysti olla, että työelämään palatessani joudun hieman säätämään ajatusmaailmaani uudelleen, mutta koetan kovasti olla tekemättä niin. :)

  VastaaPoista
 3. En minäkään kotona osaa olla yhtään tehokas. Töissä saan paljon aikaiseksi, mutta kotiovella taannun laiskuuden ruumiillistumaksi ja nautin vain pienistä hetkistä. Ihan luvallista, pitää pään järjestyksessä!

  VastaaPoista
 4. Niin tuttua, niin tuttua... :) Minäkin aamulla päätin, että nyt olen vapaapäivän kunniaksi ahkera ja teen vaikka mitä. Nyt juuri huomasin istuneeni tässä jo pari tuntia ja en ole tehnyt oikeastaan mitään; ainoastaan laittanut pyykit koneeseen. Pyjamakin on vielä päällä. Kai sitä pitäisi ryhdistäytyä ja ruveta hommiin.

  VastaaPoista
 5. Arvelinkin etten ole ainoa ;-) Mulla saamattomuus nyt kulkeutui mukaan töihinkin, ehkäpä kevätaurinko sen vie mennessään. Toivoisin.

  VastaaPoista