Tietoja minusta

perjantai 8. tammikuuta 2010

Perjantai on nyt


Työmatkan kestävän ihmettelyn ja pohdinnan tulos:

Kuka haluaa ajaa isoa ohitustietä? Sitähän ajaa kaiken ohi? Jäinen pikkutie on mielentila: täällä sitä körötellään kaikessa rauhassa koko maailma ympärillä. Taas totean, että erilaiset maatalouskoneet on hienoja. Pakkasessa ja lumen allakin. Tai erityisesti. Tykkään muutenkin väärien vuodenaikojen asioista: talvisesta uimarannasta ja kylmästä pukukopista. Mäkihyppytornista kesällä. Kotipihassa taivas oli vaaleanpunainen ja lapsi oli leiponut minulle nimikkosämpylän. Selvisin tästä viikosta, selviän tulevista myös.

6 kommenttia:

 1. Ensimmäinen kuva on hieno,tykkään peilauksista! Ja sämpylät näyttävät herkullisilta,mmm:)
  Kävin maanantaina kuvailemassa rannalla ja kyllä siellä oli kaunista näin talvellakin. Ihan erilaista kuitenkin. Tuollaiset "väärät" asiat on kivoja! Odotankin tässä,että tulee vähän lämpimämpää,jos sitä vaikka menisi talvipiknikille! :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hieno talvinen kuvasarja. Tuli ihan sämpylänleipomishalu.

  VastaaPoista
 3. Terve! Tulin tänne jonkun kommenttisi perässä jostakin blogista. Kiva löytää uusia tuttuja, tai siltä minusta tuntuu. Tutuiksi tullaan :)

  VastaaPoista
 4. Väärien vuodenaikojen asiat kuulostaa hienolta! Minäkin nautin kuvaamistasi paikoista, pakkaseen unohtuneista uimakopeista ja jäätyneistä karuselleista.

  VastaaPoista
 5. Niina - Mukavaa viikonloppua teillekin, onhan siitä vielä vähän jäljellä!

  Liivia - kuviin tuli tosiaan talven valo. Nyt kun olen taas töissä ajan joka päivä saman matkan läpi maalaismaiseman - valo muuttuu vuodenaikojen mukana ja tuntuu, että joka päivä maisema on uusi.

  maijja - tervetuloa! Olen käynyt viime aikoina usein kurkkimassa sinun blogiasi, joten vanhoja tuttujahan tässä :)

  Kirjailijatar - unohdinkin talvisen huvipuiston omalta "väärien" asioiden listalta. Käyn myös päivittäin pakkasessa kurkkimassa saunan kesähuonetta ja seinään jäänyttä tikkataulua. Samalla tavalla tykkään lopullisesti paikoilleen unohdetuista asioista, vanhasta suljetusta kaupasta ja heinikossa hajoavista autonromuista.

  VastaaPoista
 6. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Jotenkin ne väärien vuodenaikojen asiat herättää paljon ajatuksia ja haaveita menneistä sekä tulevasta, ja mikäs sen ihanampaa.

  VastaaPoista