Tietoja minusta

torstai 14. tammikuuta 2010

Hyvän päivän iltaJotkut päivät vaan on aamusta asti hyviä. En hermostunut yhtään vaikka koululainen kiukutteli. Tai vaikka myöhästyimme puheopettajalta. Tai vaikka auto on taas rikki. Tai vaikka unohdin kaupasta juuri sen mitä lähdin hakemaan. 

Aloitin työpäivän ruokatunnilla ja lopetin sen ripsivärit poskilla. Sain nimittäin nauraa yhdessä nuorison kanssa. Muistan, millaista oli olla sellainen: melkein aikuinen, maailma avoinna ihan minne vaan. En kuitenkaan ole yhtään pahoillani siitä, että osa omista senaikaisista ovista on sulkeutunut ja elämä on tänään. Näine valintoineni seison tässä ja nyt on hyvä. Yhtään huonoakaan päivää vaihtaisi toiseen.

5 kommenttia:

 1. Välillä tulee tosiaan tuollainen tunne, kaikki on niin hyvin siinä hetkessä, tilassa ja ajassa. Ne hetket täytyy ihan tallettaa mieleen. Silloin ei vastoinkäymiset lannista, ei vastatuuli, ei rikkinäiset autot, ei hajoavat kodinkoneet, ei mikään.

  VastaaPoista
 2. Minustakin on mukavaa, että se vaihe on jo ohi, niin kaamean ihanaa aikaa kuin se olikin. Onneksi on näitä hyviä päiviä, jolloin mieli on niin kirkas, ettei mikään sitä samenna. Tästä kirjoituksesta ja näistä kuvista tuli hyvä mieli.

  VastaaPoista
 3. Tulin tutustuimaan blogiisi ja tykkäsin: kauniita kuvia ja mukavan leppoisia tekstejä.

  Sinullakin sitten tuo minullekin tuttu etelä-pohjalainen kasvatus ;-)

  VastaaPoista
 4. Ensimmäistä kertaa blogiisi tieni löysin ja ihastuin <3
  Kuvaamasi päivän kaltaiset tallentavat niitä kultahippusia mielenarkistoihin ja varastoivat hymyä tulevaisuudessa käytettäväksi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kivoista sanoista :) Tuike ja Satu - tervetuloa, kiva nähdä keitä täällä kurkistelee!

  VastaaPoista